Fra maj vil kunderne hos blandt andet kæderne i Dagrofa og REMA 1000 finde svinekød med det nye statslige dyrevelfærdsmærke »Bedre Dyrevelfærd«, hvor k&oslas...

Købmand Peter Egebæk er her og der allevegne i den 2.000 kvadratmeter store MENY i Kalundborg, der netop er blevet ombygget og renoveret for 24 millioner kroner. Selv om der er fart og f...

Færdiglavede supper, frisksnittet grønsager/salater og take away er blevet hverdag i de danske køkkener. Det viser en ny undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer. ...

    Olia og Wilma har sammen med deres ejer Morten Groser nedlagt over 3.200 rotte . Det skriver Dansk Handelsblad 9. september 2016.   Når skaden først er ske...

Købmandsægteparret Jeppe og Anette Nordmand har skabt et af Danmarks mest dedikerede madsupermarkeder Købmandsægteparret Jeppe og Anette Nordmand har forvandlet et tradition...

Miljø- og Fødevareministeriet uddeler 5,6 mio. kroner til 13 nye projekter, der skal være med til at mindske danskernes madspild i alle led fra jord til bord Hver dag spilder alen...

  Fra 2009 til 2014 har danske brødproducenter skåret over 100 ton salt væk fra den årlige produktion af færdigpakkede hvedebrød og rugbrød. S...

Sikkerhedsstyrelsen gennemfører en kontrolkampagne af e-cigaretter i hele landet. Siden den 20. november 2016 har det kun været lovligt at sælge e-cigaretter i Danmark, hvis de er a...

Der bliver med jævne mellemrum konstateret fugleinfluenza i landene nær Danmark. Derfor holder Fødevarestyrelsen konstant øje med, om sygdommen kommer her til landet. Det ...

Kildevand boomer i 7-Eleven, mens salget af sodavand ligger stabilt Mens salget af den traditionelle sodavand ligger stabilt på indeks 100 i 7-Eleven, så er kildevand i stadig flere vari...